Дім

Де зберігати чай, щоб він довше зберігав ароматний смак

Де зберігати чай, щоб він довше зберігав ароматний смак

 

Багато людей не уявляють ранок та вечір без вживання чайного напою. Незважаючи на популярність чаю, деякі господарки зберігають цей продукт неправильно. Залишати його в упаковці не варто. Чайне листя бажано пересипати. Однак, яка саме ємність найкраще підходить для зберігання чаю розповімо нижче

Де потрібно зберігати чай

Продукт не повинен залишатися в коробці або пакеті, в якому був куплений.

Якщо не пересипати листя, то з часом воно втратять аромат. В результаті смак завареного чаю буде вже не таким яскравим.

Потрібно пересипати продукт у ємність, виготовлену зі скла, фаянсу або фарфору.

Однак підійде посуд далеко не будь-якої конструкції. Потрібна ємність, яка має кришку. Бажано, щоб остання «сиділа» досить щільно і повітря майже не попадало всередину посуду.

Є ще одне важливе застереження: перед тим як пересипати чай у ємність, останню слід ретельно очистити.

Її потрібно промити водою з використанням миючих засобів, особливо якщо нещодавно в посуді зберігалося щось інше. Інакше новий чай вбере зайвий запах.

Читайте також

Як зробити скріншот на ноутбуці

Скріншот — це знімок екрана, який дозволяє швидко зберегти важливу інформацію або поділитися нею з іншими. Якщо ви шукаєте відповідь на питання, як зробити скріншот на ноутбуці, у цій статті ми розглянемо всі можливі

Розсада в пластикових пляшках: особливості вирощування

Сезон вирощування розсади починається з підготовки матеріалів та вибору способу реалізації робіт. Переважно закупляють пластикові стаканчики чи спеціальні форми для розсади, контейнери. Можна обійтись і без цих…

Навіть після дощу вікна будуть чистими: секрет у двох інгредієнтах

Як би добре ви не помили вікно, а після дощу воно знову брудне, наче роками не милося. Але досвідчені господині миють вікна раз на рік, тому що вони у них не забруднюються й завжди чисті. А секрет чистоти у двох…

Як і скільки потрібно варити горох: прості поради від шеф-кухаря

Багато хто уникає приготування гороху, адже процес здається занадто важким Страви з гороху популярні не лише через унікальний смак, а й за корисні властивості, адже ці бобові є чудовим джерелом рослинного білка. З гороху…

Якими матеріалами ніколи не можна мульчувати часник і цибулю: постраждає урожай

Найбільш поширеними матеріалами для мульчування є опале листя, солома, сіно та хвойні Мульчування грядок є дуже корисною процедурою, але важливо пам'ятати, що не всі матеріали підходять для всіх культур і можуть…