Дім

Як вибрати курячі сердечка: 5 речей, на які варто звернути увагу при покупці

Як вибрати курячі сердечка: 5 речей, на які варто звернути увагу при покупці

Для того, щоб страва вийшла смачною і корисною, важливо правильно вибрати серця

Курячі серця – доступний та корисний субпродукт, який відзначається високим вмістом білка та низькою калорійністю. Ukr.Media розповідає, як правильно обирати цей продукт.

Як обрати курячі серця

1. Охолоджене м’ясо має бути насиченого темного кольору: червоного чи червоно-коричневого з білим, чи світлим жиром. Якщо субпродукт зблід – швидше за все, він був заморожений, а варені курячі серця в результаті вийдуть несмачними.

2. Синій або сіро-синій відтінок говорить про те, що м’ясо починає псуватися.

3. Свіжі курячі серця повинні бути гладкими та пружними, вологими, але без слизу та липкого нальоту. Якщо м’ясо здається занадто м’яким – його майже напевно заморожували, а потім розморозили. Такі субпродукти краще не купувати.

4. У серця, як і взагалі у курки, не повинно бути різкого або затхлого запаху. Він також говорить про те, що продукт не дуже свіжий.

5. Якщо купуєте заморожені серця – уважно подивіться на пачку. У ній практично не повинно бути льоду.

Читайте також

Як зробити скріншот на ноутбуці

Скріншот — це знімок екрана, який дозволяє швидко зберегти важливу інформацію або поділитися нею з іншими. Якщо ви шукаєте відповідь на питання, як зробити скріншот на ноутбуці, у цій статті ми розглянемо всі можливі

Розсада в пластикових пляшках: особливості вирощування

Сезон вирощування розсади починається з підготовки матеріалів та вибору способу реалізації робіт. Переважно закупляють пластикові стаканчики чи спеціальні форми для розсади, контейнери. Можна обійтись і без цих…

Навіть після дощу вікна будуть чистими: секрет у двох інгредієнтах

Як би добре ви не помили вікно, а після дощу воно знову брудне, наче роками не милося. Але досвідчені господині миють вікна раз на рік, тому що вони у них не забруднюються й завжди чисті. А секрет чистоти у двох…

Як і скільки потрібно варити горох: прості поради від шеф-кухаря

Багато хто уникає приготування гороху, адже процес здається занадто важким Страви з гороху популярні не лише через унікальний смак, а й за корисні властивості, адже ці бобові є чудовим джерелом рослинного білка. З гороху…

Якими матеріалами ніколи не можна мульчувати часник і цибулю: постраждає урожай

Найбільш поширеними матеріалами для мульчування є опале листя, солома, сіно та хвойні Мульчування грядок є дуже корисною процедурою, але важливо пам'ятати, що не всі матеріали підходять для всіх культур і можуть…