Дім

Для чого смажити господарське мило на сковороді

Досить незвично звучить, що господарське мило можна смажити. Насправді, це роблять не для покращення смаку страви, як хтось міг подумати. Це один із способів догляду за посудом. Процес смаження різних продуктів призводить до того, що на поверхні накопичуються залишки олії, частинки їжі, нагар. Позбавитись від цього одним лише засобом для миття посуду може бути недостатньо. Щоб цього позбутись, застосовують дієвий народний спосіб.

Для чого смажити господарське мило на сковороді

Як це зробити

У сковороду подрібніть трохи господарського мила — приблизно 10 г. Рівномірно розподіліть по поверхні та додайте води. Вона має покрити мило.

З таким розчином потрібно потримати на вогні сковороду до закипання,  потім виключити та залишити на 20 хвилин. В процесі охолодження хімічна реакція між розчином та брудом продовжуватиме «працювати» та буде чистити ваш посуд. Вам лишиться тільки змити губкою посуд.

З цим способом від бруду не залишиться і сліду. Поверхня буде сяяти чистотою. Іноді народні способи дійсно є дієвими та цінними.

Читайте також

Ефективні маски для волосся з продуктів, більшість з яких точно знайдуться у вас на кухні

0 Зволоження, живлення, стимуляція зростання, посилення завивки або, навпаки, випрямлення — лише мала частина проблем, які доводиться постійно вирішувати в гонитві за розкішною шевелюрою. Як не крути, але кондиціонер ніколи…

Названо 5 природних способів зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку

Зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку можна природним шляхом – пити достатньо води, уникати куріння, підтримувати здорову вагу. Фахівці назвали п’ять таких способів. Пити воду. Якщо вам хочеться мати більш…

З якої частини яловичини варити суп і холодець: що купити для смаження і тушкування

Далеко не кожна частина тушки універсальна.Для того щоб будь-яка страва, приготована з яловичини, була смачною, потрібно вміти правильно вибирати м'ясо. Будь-яка господиня має знати, яка частина тушки для чого підходить…

Де і як зберігати м’ясо в холодильнику: ви точно кладете не туди

Розбираємося, скільки можна зберігати м'ясо в холодильнику та рибу і на яку полицю їх класти, щоб довше залишалися свіжими.Якщо вам хоч раз колись доводилося викидати зіпсоване м'ясо або рибу з холодильника, то ви…

Як вином прибрати пляму від вина, що залишилася на одязі

Гарний вечір у приємній компанії може закінчитися трагедією для вбрання. Якщо ви пролили червоне вино на сукню або штани, з цією плямою навряд чи впорається будь-який відбілювач. Однак не варто заздалегідь прощатися з…