Дім

Тонування волосся в домашніх умовах: найкращі рецепти відтінкових масок

Тонування волосся в домашніх умовах: найкращі рецепти відтінкових масок

 

Багато жінок намагаються підкреслити колір волосся за допомогою магазинних тонувальних засобів. Однак можна приготувати не менш дієві засоби вдома.

Вони значно поліпшать стан волосся, зроблять його колір більш насиченим.

Мед + кориця

Якщо у вас руде або темне волосся, то ця маска — те, що вам потрібно!

Для приготування маски вам потрібно змішати 70 гр. кориці з медом у кількості 3 ст. ложок. Цю суміш важливо нагріти, а потім додайте в неї 70 мл бальзаму для волосся.

Після цього залишиться лише нанести склад на волосся, а через 2-3 години змити водою.

Мед + ромашка

Ця маска підходить людям зі світлим волоссям. Вона надає локонам золотистого кольору.

Для приготування маски потрібно змішати 100 мл відвару ромашки з 3 ст. л. меду і лимонним соком від одного плоду. Після цього слід нанести маску на пасма і через кілька годин змити.

Якщо ви робитимете маску 1-2 рази на тиждень, то через деякий час порадієте помітному результату. Волосся стане більш здоровим і красивим.

Читайте також

Ефективні маски для волосся з продуктів, більшість з яких точно знайдуться у вас на кухні

0 Зволоження, живлення, стимуляція зростання, посилення завивки або, навпаки, випрямлення — лише мала частина проблем, які доводиться постійно вирішувати в гонитві за розкішною шевелюрою. Як не крути, але кондиціонер ніколи…

Названо 5 природних способів зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку

Зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку можна природним шляхом – пити достатньо води, уникати куріння, підтримувати здорову вагу. Фахівці назвали п’ять таких способів. Пити воду. Якщо вам хочеться мати більш…

Де і як зберігати м’ясо в холодильнику: ви точно кладете не туди

Розбираємося, скільки можна зберігати м'ясо в холодильнику та рибу і на яку полицю їх класти, щоб довше залишалися свіжими.Якщо вам хоч раз колись доводилося викидати зіпсоване м'ясо або рибу з холодильника, то ви…

З якої частини яловичини варити суп і холодець: що купити для смаження і тушкування

Далеко не кожна частина тушки універсальна.Для того щоб будь-яка страва, приготована з яловичини, була смачною, потрібно вміти правильно вибирати м'ясо. Будь-яка господиня має знати, яка частина тушки для чого підходить…

Як вином прибрати пляму від вина, що залишилася на одязі

Гарний вечір у приємній компанії може закінчитися трагедією для вбрання. Якщо ви пролили червоне вино на сукню або штани, з цією плямою навряд чи впорається будь-який відбілювач. Однак не варто заздалегідь прощатися з…