Приготування глазурі на паску кожного року є своєрідним викликом для господинь, адже не завжди вона виходить вдалою. Але цей рецепт точно вас здивує — тим паче готується лише за 60 секунд та з двох інгредієнтів.
Рецептом поділилася Ірина Пелех в Instagram.
Реклама
View this post on Instagram
Вам знадобиться:
- маршмелоу — 150 г;
- вода — 2 ст. л.
Спосіб приготування
Маршмелоу викласти у тарілку та додати воду. Імпульсами розтопити зефір у мікрохвильовці до рідкого стану.
Готова глазур. Фото: скриншот
Готовою глазур’ю одразу покрити паски та прикрасити за бажанням. Готово!
Паска з глазур’ю. Фото: скриншот
Раніше ми розповідали, як зробити ідеальну білкову глазур, яка не липне і не осипається.
А також ми ділилися простим способом, як пофарбувати “мерехтливі” крашанки у вині.
Також спробуйте приготувати волокнисту паску “Золото” за відомим рецептом.