Дім

Яйце пашот за 3 хвилини: перевірений спосіб приготування

Яйце пашот за 3 хвилини: перевірений спосіб приготування

Сніданок є дуже важливим прийомом їжі, адже він стає відправною точкою нашого дня і дає для цього необхідну енергію. Одним із популярних продуктів на ранок вважаються яйця. Їх можна посмажити, відварити або приготувати з ними найрізноманітніші страви.

Сьогодні розглянемо, як приготувати яйце пашот у себе вдома. Його потім можна покласти на тост з авокадо, листям салату і помідором. Такий простий сніданок може наситити до самого обіду.

Як варити яйце пашот – лайфхак

Дехто пробує його готувати в мікрохвильовці, але таке яйце набуває дещо “гумової” текстури. На щастя, є більш ефективний, але такий самий простий варіант, як зробити яйце пашот.

Для цього методу знадобляться два маленьких ситечка. Їх потрібно опустити в киплячу воду, вбити в кожне з них по яйцю і варити три хвилини.

Для кращого розподілу температури, обов’язково накрийте все кришкою, інакше вони будуть занадто рідкими.

Як зазначають у Food & Wine, яйце “почне готуватися негайно”. Щодо того, скільки варити яйце пашот, кулінарний блогер вказав час від трьох до п’яти хвилин. Коли воно буде готове, просто покладіть яйце на тарілку або серветку, щоб вона ввібрала зайву вологу.

Коментатори поділилися своїми перевіреними порадами, як зварити яйце пашот цим способом без проблем. Так, можна злегка змастити сито олією, щоб було легше діставати з нього продукт і потім відмивати.

Однак були й ті, кому не сподобався лайфхак.

“Буквально просто додайте оцет у воду, додайте яйце у воду, перемішайте воду, витягніть яйце, яйце готове. Не потрібно нічого додатково чистити, особливо дрібнопористе ситечко. Це так дратує”, – написав коментатор.

Читайте також

Названо 5 природних способів зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку

Зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку можна природним шляхом – пити достатньо води, уникати куріння, підтримувати здорову вагу. Фахівці назвали п’ять таких способів. Пити воду. Якщо вам хочеться мати більш…

З якої частини яловичини варити суп і холодець: що купити для смаження і тушкування

Далеко не кожна частина тушки універсальна.Для того щоб будь-яка страва, приготована з яловичини, була смачною, потрібно вміти правильно вибирати м'ясо. Будь-яка господиня має знати, яка частина тушки для чого підходить…

Як вином прибрати пляму від вина, що залишилася на одязі

Гарний вечір у приємній компанії може закінчитися трагедією для вбрання. Якщо ви пролили червоне вино на сукню або штани, з цією плямою навряд чи впорається будь-який відбілювач. Однак не варто заздалегідь прощатися з…

З цих номерів телефонують шахраї: ось що не можна їм говорити, якщо вже взяли слухавку

Дізнайтеся, як надійно розпізнати, що вам телефонує шахрай.Кожна людина хоч раз потрапляла в ситуацію, коли шахраї телефонують і вимагають погасити неіснуючий борг, або оплатити операцію родичу. З роками злочинці стають…

Врятувала кросівки тим, що взагалі не призначене для взуття: знову стали білосніжними

Якщо вам здається, що кросівки залишилося тільки викинути, спробуйте цей метод.Біле взуття, власне, як і одяг, брудниться дуже швидко. Але це не має стати приводом відмовляти собі в задоволенні, адже якщо хочеться носити білі…