Дім

Як швидко видалити подряпини з індукційної плити

Як швидко видалити подряпини з індукційної плити

Якщо у вас сучасна індукційна плита або ж плоска електроплита, то з часом може з’явитися дуже неприємне явище як подряпини. Вони псують естетичний вигляд кухні, тому кожна господиня шукає способи, як видалити проблему.

Подробиці

Вам шукати не треба. Скористайтеся перевіреною порадою і мініподряпини зникнуть просто на очах.

Вам треба приготувати засіб із зубною пасти та соди (на 2 ст.л. пасти візьміть 1 ст.л. соди). Сода має бути дрібною, а паста звичайною (без ефекту відбілювання й додаткових гранул).

М’якою ганчіркою нанесіть утворену кремоподібну пасту, обертами протягом кількох хвилин все натріть.

Потім змийте, поверхня буде чиста й блискуча.

Читайте також

Ефективні маски для волосся з продуктів, більшість з яких точно знайдуться у вас на кухні

0 Зволоження, живлення, стимуляція зростання, посилення завивки або, навпаки, випрямлення — лише мала частина проблем, які доводиться постійно вирішувати в гонитві за розкішною шевелюрою. Як не крути, але кондиціонер ніколи…

Названо 5 природних способів зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку

Зробити шкіру і тіло молодше хронологічного віку можна природним шляхом – пити достатньо води, уникати куріння, підтримувати здорову вагу. Фахівці назвали п’ять таких способів. Пити воду. Якщо вам хочеться мати більш…

Як зрозуміти, що чоловік почав зраджувати

Психологи вважають, що ознаки подружньої зради побачити легко. То як розпізнати сигнали невірності в поведінці чоловіка? Фахівці з відносин спочатку рекомендують розібратися у причині, через яку чоловік починає шукати інші…

Де і як зберігати м’ясо в холодильнику: ви точно кладете не туди

Розбираємося, скільки можна зберігати м'ясо в холодильнику та рибу і на яку полицю їх класти, щоб довше залишалися свіжими.Якщо вам хоч раз колись доводилося викидати зіпсоване м'ясо або рибу з холодильника, то ви…

З якої частини яловичини варити суп і холодець: що купити для смаження і тушкування

Далеко не кожна частина тушки універсальна.Для того щоб будь-яка страва, приготована з яловичини, була смачною, потрібно вміти правильно вибирати м'ясо. Будь-яка господиня має знати, яка частина тушки для чого підходить…