Після впливу низької температури тісто прилипати вже не буде
Навіть якщо всі інгредієнти змішані у правильних пропорціях, тісто все одно може прилипати до рук та робочих поверхонь. Ukr.Media розповідає про кулінарні хитрощі, які допоможуть уникнути цієї проблеми.
Як зробити тісто менш липким
- Олія – змастіть руки кількома краплями рослинної олії, і тісто перестане до них прилипати;
- Додавання борошна – якщо тісто вийшло занадто рідким, впоратися з цією проблемою допоможе додавання в тісто борошна. Тільки важливо як слід вимісити масу після цього, щоб тісто залишилося повітряним;
- Охолодження – сформуйте з тіста кульку, оберніть харчовою плівкою та відправте на 20 хвилин до холодильника. Після впливу низької температури тісто прилипати вже не буде.